O nama


Profiglota d.o.o. osnovana je 2005. godine i bavi se podukom stranih jezika i uslugama prevođenja.

Otkuda naziv Profiglota?
Glotta je grčka riječ koja znači jezik pa stoga nije teško zaključiti da se iza našeg imena krije naša želja da pružimo profesionalnu jezičnu uslugu i to:
poduku stranih jezika uz visoko profesionalni metodološki pristup nastavi u kojoj se polaznik nalazi u središtu našeg interesa
kvalitetnu uslugu prevođenja svih vrsta tekstova uz osobito poštivanje dogovorenih rokova

Naše ciljane skupine:
moderna poduzeća koja prepoznaju vrijednost svojih zaposlenika i nude im kontinuirano usavršavanje
djeca i njihovi roditelji, mladi i odrasli pojedinci koji su svjesni vrijednosti znanja stranoga jezika
poduzeća čije je poslovanje orijentirano na međunarodna tržišta te imaju potrebe za uslugama prevođenja svoje službene dokumentacije

Učenje stranih jezika je dugotrajan proces koji pretpostavlja skladnu vezu između profesora i polaznika. Profesor je najodgovornija karika u toj vezi koji zna kako da na odgovarajući način motivira svoje polaznike i da prati njihov napredak. Naš se stručni tim stoga neprestano usavršava i preispituje svoje metode rada te ih pravilno usmjerava.

Današnja moderna poduzeća smatraju svoje djelatnike najvažnijim pokretačem razvoja poduzeća i stoga im pružaju mogućnost da neprestano usavršavaju svoja znanja i vještine. Jedna od najvažnijih kompetencija je zasigurno znanje stranoga jezika. Zaposlenici koji vladaju stranim jezicima otvaraju poduzeću mogućnost širenja na inozemna tržišta i povećavaju sveukupni rejting poduzeća.

U radu s polaznicima naših klijenta razvijamo komunikacijske vještine potrebne u svakodnevnom poslovnom okruženju. Osim ovladavanja samim vokabularom i gramatičkim strukturama stranog jezika uvodimo i uvježbavanje osnovnih i naprednih komunikacijskih vještina koje su prilagođene razini znanja stranoga jezika. U nastavi prije svega želimo zainteresirati polaznike za učenje kroz zabavne vježbe, prezentacije, aktivno uključivanje polaznika u samu nastavu. Ono što je izuzetno bitno je i činjenica da se zaposlenici kroz zajedničko druženje međusobno bolje upoznaju u jednom neformalnom okruženju i podiže se razina kvalitete timskog duha poduzeća.

Rad s djecom i mladima za nas je posebno zahtjevan zadatak ali stoga i naš veliki izazov. Djeca i mladi pod stručnim nadzorom naših profesora u veselom i kreativnom okruženju optimalno usvajaju znanja stranoga jezika.

Kroz igru i pjesmu učimo o kulturi i običajima odabranog jezičnog područja.

Pridružite se našem zajedničkom putovanju i ohrabrite svoju djecu na tom nezaboravnom putovanju!

Ne zaboravljamo niti Vas, dragi roditelji. Dobrodošli ste na naša druženja tijekom godine.
Cijelu godinu marljivo radimo kako bismo Vam mogli pokazati rezultate našeg rada.

Vidimo se na predstavi na kraju godine!

Učenje stranog jezika je mnogo više od ovladavanja jezičnim strukturama. Kroz učenje stranoga jezika proširujete svoje vidike, saznajete mnogo o kulturi, običajima i zanimljivostima odabranog jezičnog podneblja.

Pozivamo Vas da zajedno s nama krenete u taj čarobni svijet učenja stranih jezika.

Kod nas možete birati između njemačkog, engleskog, talijanskog, francuskog i ruskog jezika.

Pošaljite nam svoj upit, a mi ćemo Vam u najkraćem roku poslati našu ponudu.

Direktorica

Jasmina Štimac
profesorica njemačkog i ruskog jezika
Stalni sudski tumač za njemački jezik